Notícies

Bernabé Zapata i Silvia Chinellato vencen al 7a ITF Sánchez -Casal Júnior Cup

Bernabé Zapata s’adjudica la victòria en el torneig internacional sub’18 celebrat a les instal·lacions del Club Esportiu Sánchez -Casal, on ha derrotat a la final a l’italià Nicolo Turchetti per un doble 6-3.

Zapata va superar en semifinals a Carlos Donat, Club Esportiu Sánchez –Casal per 6-4, 6-3. El jugador del Sanchez- Casal va aconseguir imposar-se en quarts de final a Kesav Vellodi per 6-1, 6-4.

En l’altra semifinal, el tensita del CT de la Salut, Eduard Güell va veure com Nicolo Turchetti li impedia una final per 6-4, 6-4, tot i haver aconseguit en quarts de final imposar-se a Zeljko Milovic per 4-6, 7-5 i 6-3.

La final de dobles masculina es va saldar amb el triomf de la parella del planter Sánchez – Casal , Aswin Lizen ( GBR ) i Dan Dowson ( AUS )després de vèncer a la final el xipriota Andreas Aravis i l’alacantí amb passaport australià, Gonzalo Morell, per 6-3 i 6-1.

En la prova femenina la italiana Silvia Chinellato es proclama campiona al vèncer a la burgalesa Ana Román per 1-6 6-2 6-0.

Ana Román va accedir a la final després de vèncer a María Gutiérrez Carrasco en semifinals per 6-3 i 6-1. En l’altra semifinal, la italiana Silvia Chinellato vencia a la francesa Theo Gravouil (6-4 6-3), campiona en la prova de dobles al costat del seu compatriota Lucie Wargner sobre la parella lituana formada per Aukse Maciulaityte i Akvile Parazinskaite per 6-3 i 6-2.

Bernabé Zapata i Silvia Chinellato vencen al 7a ITF Sánchez -Casal Júnior Cup

Share