Barranco, Farré, Pascual i Rubiella, campions del Circuit Juvenil del CT Lleida

Durant la primera setmana de setembre es va disputar la darrera prova del Circuit Juvenil d’Estiu organitzat per la Federació Catalana. En aquest cas, el club on es va celebrar la competició va ser el Club Tennis Lleida.

En categoria cadet, el títol va ser per a Álvaro Barranco, del CT Lleida, que es va imposar a Ricard Rubio, del Club Natació Lleida, per un còmode 6-1 i 6-1. Gerard Farré, del CT Urgell, va ser el campió en categoria infantil després de superar a la final Eduard López (CT Tarragona) per 6-4 i 6-2.

La final aleví la van protagonitzar Gerard Pascual i Alejandro Vicente, tots dos del CT Lleida. La victòria va caure del costat del primer amb un resultat final de 6-1 i 6-4. Per últim, la final benjamí va enfrontar Adrià Zaragoza, del CT Urgell, amb Iker Rubiella, del CT Monzón, amb triomf d’aquest darrer per 6-4 i 6-1.