Notícies

19 i 20 d'abril | Barcelona serà la seu de l'eliminatòria de Fed Cup entre Espanya i Polònia

El Centre Municipal d’ Tennis Vall d’Hebron de Barcelona, seu de la Federació Catalana de Tennis, és l’escenari triat per la Real Federación Española de Tenis ( RFET ) per a la disputa de l’eliminatòria de play – off del Grup Mundial I de la Fed Cup que enfrontarà la Selecció Espanyola Mapfre davant Polònia els propers dies 19 i 20 d’abril.

És la primera ocasió que la seu de tennis dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 acull una eliminatòria de la màxima competició mundial per equips femenins.
Aquesta serà la segona ocasió en què els equips d’Espanya i Polònia s’enfrontin en Fed Cup. El 2010, en eliminatòria disputada a Sopot, Espanya es va imposar per 4-1. Espanya accedeix a aquesta eliminatòria del play – off del Grup Mundial després veure’s superada per la República Txeca ( 2-3 ) en la primera ronda jugada a Sevilla, mentre que Polònia va vèncer a Suècia ( 2-3) en eliminatòria del Grup Mundial II .

  •  [button link=”http://www.rfet.es//noticias/det/Barcelona_sera_la_sede_del_play_off_de_Fed_Cup_entre_Espana_y_Polonia/4944.html#ixzz2wJyQI7Xp” color=”red” newwindow=”yes”] Llegir més[/button]

Pérez (UB) i Torres (UDG), Campions de Catalunya Universitaris

Share