Notícies

Barcelona acull el 1st Tournament Women World Winner amb la participació de les millors tennistes internacionals de la ITF Pro Circuit

La capital catalana albergarà aquest any el 1st Tournament Women World Winner, un torneig internacional femení que veu la llum gràcies a l’impuls del Club Esportiu Hispano Francès, en qualitat d’organitzador, i del notable ajut de l’Ajuntament de Barcelona. També compta amb la col•laboració de diverses entitats públiques i privades com a patrocinadors principals.

El torneig tindrà lloc entre el 31 d’agost i el 6 de setembre a les instal•lacions del Club Esportiu Hispano Francès i està dotat amb 15.000 dòlars en premis. D’aquesta manera, Barcelona suma al seu ampli calendari esportiu un nou esdeveniment a escala internacional i recupera alhora la millor tradició tennística en categoria femenina.

La competició s’inclou en el programa de la ITF Pro Circuit, que és el circuit que disputen moltes de les futures estrelles de la raqueta abans de passar a competir definitivament als oberts programats per la WTA. Així mateix, el Tournament Women World Winner de Barcelona es converteix en una de les principals cites anuals del tennis femení a l’Estat.

A favor del tennis femení de terra batuda El nou open es jugarà en superfície de terra batuda, un fet que l’organització i patrocinadors subratllen de manera especial per la preocupant davallada de tornejos en aquesta superfície que ha tingut lloc a l’Estat espanyol en els darrers anys. La seva celebració és un missatge ferm i clar a favor del tennis femení de terra batuda que tants èxits i celebracions ha proporcionat a l’esport de la raqueta del nostre país.

Per l’organització i patrocinadors consideren clau recordar, recuperar i impulsar una nova dinàmica ascendent. El president del Club Esportiu Hispano Francès, Josep Maria Garcia Maranges, creu que l’organització d’aquest torneig és una primera passa per tornar a situar a la Ciutat Comtal en el mapa tennístic femení internacional, al temps que assenyala que “la unió de compromisos i sinèrgies entre la iniciativa privada i l’administració pública, en especial la de l’Ajuntament de Barcelona, farà que aquest open es consolidi i creixi en les pròximes edicions, ja que és un objectiu que ambicionem totes les parts implicades. Volem el millor tennis femení del món en una de les ciutats amb més tradició tennística a nivell internacional”. El torneig també compta amb la participació de diverses institucions i empreses col•laboradores com ara la International Tennis Federation (ITF), la Real Federación Española de Tenis (RFET) i la Federació Catalana de Tennis (FCT), l’acadèmia d’alt rendiment Pro AB team, Estrella Damm, Aigües Veri, Laboratoris Ferrer, Cola Cao  i AutoBeltran.

Dossier de premsa (clica)
Club Esportiu Hispano Francès

 Barcelona acull el 1st Tournament Women World Winner amb la participació de les millors tennistes internacionals de la ITF Pro Circuit

Share