Notícies

Babolat CUP 2016

Ens plau comunicar-vos que enguany es disputarà una nova edició de la Babolat Cup 2016 amb la novetat de la categoria Aleví (Sub 12).

El format serà similar al de la temporada passada, i estarà format per 2 Fases Prèvies que es disputaran simultàniament, una Fase Territorial i una Fase Nacional.

Les Fases Prèvies catalanes es disputaran en els següents clubs:

  • Aleví:  27 febrer a 13 de març
    • Club Tennis Mataró (Fase Barcelona i Girona)
    • CT Barà (Fase Tarragona i Lleida)
  •  Infantil:  2 al 24 d’abril
    • Club Tennis Mataró (Fase Barcelona i Girona)
    • CT Barà (Fase Tarragona i Lleida)

La Fase Catalana, es disputarà al club: Mèlich Sportsclub (fase Catalana) 30/04 – 08/05

Tal i com diu el reglament de la Babolat Cup, els 6 millors jugadors i jugadores catalans segons la darrera classificació publicada, es classificaran automàticament per la fase Catalana. A més, el club organitzador d’aquesta fase Territorial disposarà d’un WC, i la FCT en disposarà d’un altre tant en el quadre masculí com el femení. Per tal de donar la relació d’aquest sis classificats i classificades directes esperem fins el 19 de febrer, cas de no sortir publicada la nova classificació nacional, s’agafarà la darrera classificació vigent.

Aquesta segona fase classificarà per la Fase Nacional, i en posteriors dates l’organització de la Babolat Cup comunicarà quants classificats de cada Comunitat Autonòmica hi haurà.

Les fases prèvies seran quadres oberts de jugadors i jugadores, 4 jugadors i jugadores sortiran de les fases prèvies del CT Barà i CT Mataró.

Els jugadors hauran d’inscriure’s a la fase que li correspongui en funció del club pel que tinguin llicència, es a dir, Lleida i Tarragona al CT Barà, i Girona i Barcelona al CT Mataró.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb qualsevol dels clubs organitzadors.

Share