Aubets, sotscampiona del Màsters del Circuit d’Estiu

La lleidatana Magda Aubets, de Solsona, es va proclamar subcampiona de la categoria cadet del Màsters del Circuit Juvenil d’Estiu que es va celebrar al CDT Belulla.

Magda Aubets

Magda Aubets - clicar per fer més gran

Aquesta competició reuneix els vuit tennistes de cada categoria, nois i noies, que millors resultats han aconseguir durant el Circuit d‘Estiu, i Lleida va ser representada, a més a més d’Aubets, per Joaquím Soriano, Roger Lera, Álvaro Barranco i Ainhoa Dueñas.

Aubets, primera cap de sèrie, va superar a la primera ronda Carla Cerdán per 5-7, 6-1 i 6-2 i a les semifinals es va imposar a la tercera favorita Mireia Polo per 6-4 i 6-1. A la final va perdre davant Laura Lucas (Cunit) per el marcador de 6-3 i 6-4.

A la categoria benjamí masculí, Joaquim Soriano, del CT Urgell, va perdre per 6-0 i 6-1 a la primera ronda davant David Naharro, tennista que acabaria guanyant el títol.

Dos jugadors lleidatans van prendre part a la categoria infantil masculina. Roger Lera (CN Lleida), que partia com a tercer favorit, va perdre davant Pol Julià per 7-6 (3) i 6-2, i Álvaro Barranco (CT Lleida) va perdre davant el segon cap de sèrie, Pol Feuillerat, per 6-0 i 6-3.

Per últim, Ainhoa Dueñas, de categoria cadet, va caure a la primera ronda davant Mireia Polo, tercera favorita, per 6-3 i 6-1.