Notícies

Ascens de CN Lleida i CT Urgell al Campionat de Catalunya Infantil Or

El CN Lleida i el CT Urgell masculins van aconseguir l’ascens a la Categoria Or del Campionat de Catalunya Infantil – Trofeu Joan Antoni Samaranch després de finalitzar segon i tercer, respectivament.

El CN Lleida va ser el finalista de la competició al perdre la final davant el Manresa per un ajustat 4-3 i haver deixat fora de combat a Castelldefels, Genera i CT Girona, mentre que el CT Urgell va superar a la repesca per l’ascens el Girona a domicili per un contundent 4-1.

Pel que fa al CN Lleida l’equip estava format per Néstor Giribet, Ivan Solans, Roger X. Lera, Aureli Cortada, Marc Pascual i Victor Cristobal, i el punts els van aconseguir Pascual, Solans i la parella de dobles formada per Cortada i Lera.

Pel que respecta al CT Urgell, Josep Aymerich, Arnau Balcells, Nil Llopis i Pau Abaigar van guanyar els seus partits amb comoditat, i el Pep Canyadell, amb l’eliminatòria ja resolta, va perdre el seu partit per un ajustat 7-6, 3-6 i 6-1.

D’altra banda el CT Lleida va fer el camí invers i va consumar el descens a la Categoria Argent al acabar en la quinzena posició.

D’altra banda, a la Categoria Bronze, el CT Balaguer va obtenir la sisena plaça i a la Categoria B i C el CN Lleida va perdre als quarts de final.

En l’apartat femení, el CN Lleida i el CT Urgell van aconseguir la permanència a la Categoria Or després de finalitzar en la setena i tretzena posició, respectivament, mentre que a la Categoria Argent el CT Lleida va sumar la posició onzena i el Sícoris Club, la dotzena.

El conjunt sicorista va aconseguir l’objectiu de la salvació amb un equip format per una sola jugadora infantil i la resta alevins. A primera ronda va perdre per 3-1 davant el Mataró, cap de sèrie número 3, i a la segona es va imposar al CT Berga per 3-2 després d’aixecar dues pilotes d’eliminatòria i guanyar el doble. Un cop salvada la categoria va perdre a les pistes del Valldoreix per 3-1 i en el duel por la onzena i dotzena posició es va medir al CT Lleida que es va endur la eliminatòria al tercer set del partit de dobles. A la Categoria Bronze el CT Balaguer va acabar en la setena posició.

Share