Notícies

Arriba la 44ª Edició de la Copa Potter

L’alineació per a la propera edició de la 44 edició de la Copa Potter XIV Gran Premi Generalitat de Catalunya, XXIII Campionat Internacional de Catalunya de Veterans, ha estat ja revelada, amb la participació de set Clubs Internacionals (IC) de Gran Bretanya, Irlanda, França, Bèlgica, Itàlia, Estats Units i Espanya.

El Torneig tindrà lloc de nou a les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona durant el cap de setmana del 26 al 29 de maig.

Organitzat per l’IC Espanya, la Copa Potter és una competició per equips masculina per a jugadors de 45+ i en ella es donen cita els millors jugadors d’aquesta categoria. Dos jugadors que han estat campions d’Itàlia formaran part del seu equip, liderat pel jugador en el seu dia núm. 50 de l’ATP, Stefano Pescosolido, guanyador de tres tornejos ATP, i acompanyat de Vicenzo Santopadre, jugador també en el seu dia n. 100 de l’ATP.

EL IC França ha seleccionat també acuradament el seu equip per intentar guanyar de nou el títol que va aconseguir el 1986 amb un equip complet de nou jugadors incloent a Patrick Vergnes, jugador que compta amb 39 títols de veterans i Gerard Solves, la carrera esportiva inclou la participació en set Gran Slams i un rànquing 105 a l’ATP.

Probablement el jugador més destacat és Mikael Pernfors, jugador d’origen Suec que representarà a USA en aquesta competició. Pernfors arribo a estar n- 10 de l’ATP en l’any 1986, any en què va ser finalista de Roland Garros i va disputar també la final de la Copa Davis.

L’equip amfitrió també té una bona alineació, incloent a jugadors com Javier Sánchez Vicario, guanyador de quatre Tornejos ATP, David de Miquel, campió d’Espanya júnior en el seu dia i número 81 de l’ATP en l’any 1987 i Alex Lopez Morón i Marcos Górriz, al seu dia entre els 100 primers de l’ATP. La llista completa de jugadors es pot consultar en el full annex.

Paral·lelament a la competició es celebraran dos esdeveniments singulars. Els equips IC Espanya i IC Itàlia participaran en una exhibició de tennis femení, com a punt de partida per a una futura Potter femenina. Les jugadores que representaran a l’IC Itàlia en aquesta ocasió seran Manuela Falleti i Valentina Bonacorsi, jugadores que representen al seu país en ell mundial 40 +. La capitana de l’equip IC Espanya serà la Sra. Eva Bes. També els jugadors del grup especial ACELL que lidera Sergi Bruguera tindran ocasió de participar en un clínic impartit pels propis jugadors de la competició.

La Copa Potter compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, de l’Ajuntament de Barcelona, ​​del Consell Català de l’Esport, del Reial Club de Tennis Barcelona 1899 i del Reial Club de Polo de Barcelona.

Share