Notícies

Arriba el Màsters, la gran cita del tennis lleidatà que celebra també els 75 anys de Provincial

La sisena edició del Màsters- de Tennis ja té a punt tots els detalls per a una competició que se celebrarà els dos pròxims caps de setmana i que servirà per proclamar els millors jugadors de les catorze categories del tennis lleidatà, amb una participació total de 120 tennistes tant masculins com femenins.

El Màsters, organitzat per la Representació a Lleida de la FCT, serà  la culminació de l’edició número 75 del Campionat Provincial, un al·licient especial per a una edició ja consolidada.

L’escenari de l’edició d’enguany serà el Club Tennis Lleida, que acollirà els partits en horari de matí i tarda durant sis dies i amb entrada gratuïta.

La primera part del Màsters Provincial es disputarà del 20 al 22 de novembre i inclourà les primeres rondes dels quadres i també les lliguetes ‘round robin’, mentre que la segona fase se celebrarà del 27 al 29 de novembre, amb les últimes rondes i les semifinals (dissabte 28) i totes les finals (diumenge 29).

En aquesta sisena edició del Màsters Provincial es mantenen categories des de benjamí fins a absolut –tant masculí com femení a excepció del júnior femení– i les dues categories de veterans (+35 i +45). Per la seva banda, la competició de cadira de rodes se seguirà disputant sota el nom de Gran Premi Ortopèdia Rubio.

Cal recordar que el Màsters Provincial és un torneig que, tal com passa a l’ATP i la WTA, aplega els vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts en les proves puntuables del Circuit Provincial al llarg de l’any, i que han estat l’Open CN Lleida, el Tennis i Cultura i el Prat Llongueras (CT Lleida), el Trofeu Aniversari (CT Urgell), l’Open Esports-Pifarré Sícoris i l’Open Pla d’Urgell (CT Mollerussa).

El Màster Provincial està organitzat per la representació territorial de la Federació Catalana de Tennis amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Ara Lleida, Esport.cat-Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida, Head i Ortopèdia Rubio.

Cartell VI Masters-2015 copia

 

 

Share