Notícies

Arrenca la nova temporada 2014 del Programa RDS de la FCT.

El proper dimarts 6 de febrer la FCT organitza la primera jornada de la temporada 2014 del Programa de Recerca, Detecció i Seguiment de jugadors i jugadores  RDS. En aquesta ocasió, els jugadors i jugadores nascuts a l’any 2004 seran els encarregats de donar el tret de sortida a la nova temporada, i es preveu que un gran nombre de jugadors i jugadores de diferents generacions participin en aquest programa .

Com és sabut, la FCT convoca a jugadors/es en edats compreses entre els 10 i els 16, per tant, per aquesta nova generació del 2004, serà la primera experiència en aquest sentit.

Un total de 21 jornades formaran el calendari RDS 2014, sense comptabilitzar aquelles jornades especials dissenyades per motius extraordinaris, com per exemple les celebrades durant el 2013 coincidint amb la Fed Cup al RC Polo, o al CT Barà amb motiu del Campionat de Catalunya Absolut de Tennis, així com enfrontaments amb jugadors de Federacions com la Francesa o Portuguesa.

L’ RDS és un seguit de concentracions, trobades i intercanvis entre els millors jugadores i jugadores catalanes de tots els indrets del territori, on la FCT fa un seguiment actiu de tots ells. Els principals objectius del programa és la promoció del tennis català de competició, i sobretot, el fet de treballar en equip i recolzar la feina dels clubs, acadèmies i tècnics dels jugadors. En el present any aprofitarem per dur a terme aquest programa amb diferents formats, i així tenir els nens sempre motivats.

Des de la FCT treballarem la màxima il·lusió per tal que aquesta nova temporada sigui tot un èxit, i d’altra banda, aprofitem l’ocasió per agrair públicament la col·laboració de tots aquells que fan possible que l’ RDS sigui el programa de competició de joves promeses de referència.

A continuació podeu veure el calendari de jornades per a la present temporada 2014, així com la fitxa del programa.

Fitxa del Programa RDS

Calendari Programa RDS 2014

RDS-color portada

Share