Arrenca el Campionat de Catalunya Absolut individual i dobles, Trofeu Joan Margets i Ferrer “in memoriam”

A partir de dilluns 10 de desembre i fins al dissabte 15 es disputa al CT Sabadell el 106è Campionat de Catalunya Absolut individual i dobles, XXXIII  Trofeu Joan Margets i Ferrer “in memoriam”.

Aquest dimecres es va donar el tret de sortida amb el sorteig del quadre de la competició que ha decidit els emparellaments del torneig que començarà dilluns amb les primeres eliminatòries.

Núria Roig i Oriol Roca es van coronar Campions de Catalunya 2011.

Nuria Roig va derrotat a la final a la segona favorita de la competició, la tennista del RCT Barcelona-1899, Laura Pous, en imposar-se per 7/6(2) i abandonament per problemes físics.

Pel que fa a la competició masculina, el jove jugador del RCT Barcelona-1899, Oriol Roca, va aconseguit el títol en derrotar a la final al fins ara campió, el jugador del CT de La Salut, Carles Poch, per 7/5 i 6/4.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de la Federació www.fctennis.cat a l’Àrea Esportiva, competició.