Notícies

Finalitza el Campionat d’ Espanya Júnior amb un total de 21 participants catalans

Les instal·lacions del  Club de Tenis Pamplona ha estat  l’escenari del Campionat d’Espanya Júnior que s’ha celebrat durant la setmana del 24 al 30 de juny.Han disputat el torneig un total de 128 participants,  64 jugadors en categoria masculina i 64 jugadores en categoria femenina, amb la presència d’un total de 28 participants catalans.

Els jugadors i jugadores catalans que han disputat el torneig són:

  • Jaume Pla, Jordi Mas, Oriol Garrobé, Gerard Platero, Robert Herrera, Marc Collado, Eduard Güell, Álvaro López, David Gonzalez, Antoni Batlle.
  • Ariadna Martí, Maite Cano, Joanna Lario, Sònia Madroñal, Mireia Polo, Alba Cortina, Carla Cerdan, Marina Guinart, Paula Badosa, Natàlia Serrano, Judit Vives.

Aquesta competició ha format part del Programa de Suport en Competicions de la FCT, on s’ha posat a disposició dels jugadors i jugadores catalans suport tècnic i logístic de la FCT. El tècnic de la FCT com a responsable de l’expedició al Campionat d’Espanya Júnior ha estat en Juanse Martínez , tècnic del Centre de Tecnificació de la FCT a Cornellà.

Al següent link podeu trobar tota la informació relativa al campionat d’Espanya Júnior, com els quadres, ordre de joc, imatges i cròniques.

Share