Notícies

Arranca una nova edició de la Copa Potter

Les pistes del Real Club de Polo de Barcelona seran escenari de la  XL Copa Potter – XIX Campionat de Catalunya de Veterans – X Gran Premi Generalitat de Catalunya que es disputarà del 31 de maig al 3 de juny.

Avui a partir de les 15.00 h. s’inaugura al Real Club de Polo de Barcelona l’inici dels partits de la Copa Potter i diumenge 3 de juny a partir de les 09.00 h. es disputaran les finals individuals i de dobles amb el posterior acte de lliurament de Trofeus.

Enguany participen 9 equips en representació dels IC de : França, Itàlia, Bèlgica, USA, Luxemburg, Gran Bretanya, Irlanda, Alemanya i Espanya, guanyador de l’edició 2011.

El primer favorit de la present edició és l’equip del IC d’Espanya mentre que el segon cap de sèrie es l’IC d’Itàlia.

L’equip Espanyol estarà capitanejat per Miguel Mir i els jugadors que l’integren són: Jordi Arrese, David de Miguel, Santiago Tintoré, Carlos Costa, Frans Castellà, Francisco García, Eduardo Osta i Fernando Luna.

La competició compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, la Real Federación Española de Tenis, el Real Club de Polo de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i el Real Club Tennis Barcelona 1899.

Share