Notícies

ARNAU MIRALLES I LEIRE FERNANDEZ CAMPIONS PROVINCIALS INFANTILS

Els jugadors del Club Tennis Reus Monterols Arnau Miralles i Leire Fernandez es van proclamar el passat dimarts 1 de novembre campions provincials en categoria infantil a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona.

Miralles i Fernandez, que formen part del CENTRE DE REFERÈNCIA de la Federació Catalana de Tennis a Tarragona, van fer bons els pronòstics, ja que tots dos partien com a favorits per endur-se el títol.

Tot i això, cap dels dos ho va tenir fàcil a les seves respectives finals, ja que ambdós jugadors van haver de remuntar resultats adversos.

Miralles va donar la volta a un partit que gairebé tenia perdut contra el jugador local Pol del Castillo, que va arribar a estar a un sol joc de vèncer quan dominava per 62 i 52. Finalment el tennista del club de Reus es va imposar per 26 75 i 61.

A la final femenina, Fernandez es va veure obligada a remuntar resultats adversos tan al primer com al segon set enfront l’Ainara Pozuelo, l’altre protagonista del Tennis Tarragona, a la qual va derrotar finalment per un doble 64.

Al club tarragoní no es va aturar en la competició de primer nivell, ja que els propers dies va acollir amb molt èxit organitzatiu un dels esdeveniments tenístics més importants de la província d’aquest 2016, el CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT PER EQUIPS, a on es va poder gaudir del millor tennis nacional amb la presència de les principals raquetes nacionals de l’actualitat com Nicolás Almagro, Fernando Verdasco, Marcel Granollers ó Marc Lopez entre d’altres.

Prov. Infantil 2016

Share