Notícies

Arnau Brugués, a les portes d’aconseguir un rècord en competicions ITF

El tennista català del CT Sabadell, Arnau Brugués, te pendent la possibilitat d’inscriure el seu nom com a posseïdor d’un rècord a l’ITF.

L’any passat, l’Arnau va aconseguir guanyar trenta-cinc partits consecutius en tornejos de l’ITF Futures Circuit, el que va suposar guanyar cinc tornejos consecutius: Oklahoma i Little Rock, als Estats Units, Antalya-1 i Antalya-2, a Turquia i els tornejos de Madrid, Martos i Palma del Rio.

Aquesta xifra només ha estat superada per l’argentí, Eduardo Schwank, que va encarrilar trenta-nou victòries consecutives, guanyant cinc tornejos i perdent la final del sisè. Aquest record el va aconseguir entre l’agost del 2006 i el maig del 2007.

Pel que fa al català, el torneig cordovès de Palma del Rio és el darrer que ha disputat fins el moment, ja que la seva progressió al rànquing el va permetre disputar tornejos ATP Challenger i prèvies de tornejos del Circuit ATP.

Per aconseguir superar el rècord de Schwank, Brugés hauria de guanyar el proper torneig ITF que disputés, amb la qual cosa sumaria quaranta victòries seguides i tindria la possibilitat d’allargar encara més aquesta marca en la següent competició.

No deixa de ser un fet anecdòtic però que parla molt bé de l’excel·lent trajectòria de Brugués en el decurs de l’any 2011.

Arnau Brugués.

Share