Ariadna Martí i Marc Dolcet guanyen l’Absolut de l’Accentennis Vall d’Hebron.

La tennista del CT Barcino, Ariadn Martí, tercera cap de sèrie, es va proclamar campiona de la prova del Circuit Absolut de la FCT disputat a les instal·lacions de l’Accentennis Vall d’Hebron, en imposar-se a les semifinals a la primera favorita, la jugadora del CE Sánchez-Casal, Núria Ormeño, per 6/4 i 6/3.

Per arribar a la final, Martí havia derrotat en semifinals a la segona favorita, la tennista del CE Laietà, Judit Vives per 6/3 i 6/2.

Ormeño va accedir a la final en superar en la penúltima ronda a la jugadora del CT de La Salut, Olga Martinez, per 6/3 i 6/2.

Pel que fa al quadre masculí, el títol va ser pel jugador del CT de La Salut, Marc Dolcet, tercer cap de sèrie,  que es va imposar a la final al primer favorit, el representant del CT Manresa, Marc Lluis Vargas, per 6/2 i 6/4.

En semifinals, Dolcet va derrotar per 6/2 i 6/4 al tennista alemany del CT Barcino, Carlos Becke mentre que Vargas superava al tennista xinès del CT Can Via, Ao Xiong Wang, per 7/6(7) i 6/2.

Cal destacar que aquest és el segon títol consecutiu per a Marc Dolcet que l’anterior setmana ja havia guanyat la competició disputada al FC Júnior.

Marc Dolcet, campió i Marc Lluis Vargas, finalista de l'Absolut de l'Accentennis Vall d'Hebron.

Ariadna Martí (de fosc) campiona i Núria Ormeño, finalista de l'Absolut de l'Accentennis Vall d'Hebron.