ARIADNA COSTA, GERARD RODRÍGUEZ I GERARD TORRES, PLATA AL CAMPIONAT D’EUROPA DE TENNIS PLATJA

L’illa grega de Creta ha acollit del 26 al 29 de setembre la prova Absoluta del Campionat d’Europa de Tennis Platja, on la selecció espanyola, capitanejada per Víctor Martínez i amb una àmplia representació de tennistes catalans, ha aconseguit la medalla de plata. Han format part de l’equip Ariadna Costa, Gerard Rodríguez i Gerard Torres; a més de Saulo Tejada, Álvaro García, Omaira Farias, María Martínez i Daniela Rodríguez.

Pel que fa als resultats dels tennistes catalans, Ariadna Costa, amb Omaira Farias, es va penjar la medalla de bronze en la competició femenina. En la lluita pel tercer i quart lloc, van derrotar a María Martínez i Daniela Rodríguez per 7/6 2/6 10/8.

En la competició masculina, Gerard Rodríguez i Gerard Torres van caure als quarts de final davant els francesos Nicolas Gianotti i Paul Gotarda (6/2 6/0).

Ariadna Costa i Gerard Rodríguez es van quedar sense medalla al mixt en veure’s superats pels francesos Maire Bray i Nicolas Gianotti, 6/3 6/1. En les semifinals, havien perdut contra els italians Giulia Gasparri i Tommaso Giovannini (4/6 7/6 10/8).

Torn per als juvenils

La prova juvenil, que tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d’octubre, compta amb la presència dels catalans Guillem Casas, Natalia Gómez i Martina Llobet. En la categoria Sub 14, hi ha Marina Garcia.