Ares Teixidó estrena el seu palmarès internacional

La lleidatana Ares Teixidó (CT Lleida) va estrenar el passat 6 de setembre el seu palmarès internacional aconseguint el títol de campiona de dobles al Torneig ITF Sots-14 del Circuit Internacional celebrat a Benidorm. Teixidó, que entrena al Centre de Tecnificació de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis, es va desfer a la final de Tarasova (Rússia) – Blancaccio (Itàlia) fent parella amb l’aragonesa Carlota Martínez en dos sets (7-5 i 6-2). La seva germana bessona i parella habitual de dobles de l’Ares, Aran Teixidó, va ser baixa d’última hora a causa d’unes molèsties abdominals. L’any passat, juntes, es van proclamar campiones d’Espanya de categoria aleví. Després del torneig valencià, la jugadora lleidatana viatjarà a Mallorca on tindrà un doble repte: per una banda disputar el Master del Rafa Nadal Tour i, per l’altra, prendre part en una altra prova puntuable el Circuit Mundial de la ITF.