Notícies

Ares Teixidó, a la Caja Mágica de Madrid via CT Urgell

Després d’un gran torneig, a la final la lleidatana va començar dominant la seva oponent, la gironina Cristina Mayorova, amb un joc sòlid, variat i amb poques errades que li va permetre endur-se la primera mànega per 6-1. Al segon set, es van intercanviar els papers i va ser l’Ares la que va caure per 6-2. Malgrat això, la tennista que entrena Miqui Moreno es va refer guanyat el tercer set (6-1) i el partit.

En categoria masculina, Hernández es va imposar a Aleix Martínez en un duel que va començar perdent per un contundent 1-6, però que va remuntar (6-1 i 6-2).

Gerard Farré (CT Urgell) i Beatriz Dolader (CN Lleida) van completar la participació de representants dels clubs lleidatans al torneig.

El director del Torneig i ex tennista Alberto Berasategui va ser present al torneig durant tot el cap de setmana i va acompanyar en el lliurament de trofeus al president del CT Urgell, Ramon Mestres, el president de la FCT Lleida, Ignasi García, i a un dels responsables esportius del torneig al CT Urgell, Carlos  Coll.

MutuaCTUrgell

 

Share