Notícies

Ares i Aran Teixidó, a prop de les semifinals del Màster Europeu TTK

Les bessones Teixidó, Ares i Aran, es van quedar a les portes de jugar les semifinals del Màster Europeu del Circuit TTK Warriors 2011 que es va celebrar a l’Acadèmia Open Sanchez-Casal de Barcelona entre el 30 d’octubre i l’1 de novembre. Les dues jugadores del CT Lleida van disputar un torneig que reuneix les tennistes més destacades d’entre  10 i  14 anys dels diferents països europeus on es juga el Circuit TTK Warriors.

Les bessones Teixidó

clicar per fer més gran

L’Ares Teixidó va debutar amb força amb una clara victòria davant la irlandesa Zara Ryan per 4-2 i 4-1 en un partit on va controlar el joc des de l’inici.

En el segon partit, va tenir davant la jugadora de Geòrgia Mariam Dalakishuili, una de les millors tennistes europees. Els dubtes inicials d’Ares van condicionar tot el primer set que va cedir per 4-2. A la segona mànega va millorar, però no va poder superar una rival de primer nivell i va perdre per 4-2.

A la segona jornada va tenir davant Victoria Sánchez de la República Txeca. El partit va començar amb dos punts d’or als dos primers jocs que es va endur Sánchez, això va condicionar la resta del partit, ja que Teixidó no va poder acabar d’entrar dins el matx i els nervis no li van permetre mostrar el joc del dia anterior. En el segon set va ser capaç de posar-se per davant 2-1, però els dubtes i la poca confiança amb què estava jugant la van fer perdre per un resultat final de 4-1 i 4-2.

Per la seva banda, l’Aran Teixidó va debutar davant l’alemanya Emma Gevorgyan. La pressió de jugar un campionat europeu li va pesar a l’inici i va començar perdent per 3-0 amb un joc precipitat i amb excessius errors. Malgrat tot, va ser capaç de reaccionar i donar mostres del seu bon joc tot i perdre per un doble 4-2. En el segon partit es va enfrontar a la italiana Valentina Del Marco. En aquest cas, va saber imposar des de l’inici el seu joc segur i constant que la va portar a guanyar el primer ser per un ajustat 4-3 i  7-4 al tiebreak i el segon per 4-2.

A la segona jornada l’Aran no va poder guanyar davant la grega Rafaela Fulop en un partit molt disputat. El primer set va ser per la tennista grega per 4-3 en un tiebreak que es va endur per 7-5. Al segon set l’Aran va començar amb molta més confiança i constància situant-se 2-0 i amb tres pilotes per fer el 3-0, però els nervis i la precipitació en algun moment la van portar a un tiebreak que va perdre per 7-5.

Ares i Aran Teixidó, a prop de les semifinals del Màster Europeu TTK

clicar per fer més gran

Share