Aran Teixidó es proclama campiona de Catalunya aleví

Aran Teixidó es va proclamar campiona de Catalunya en categoria aleví el passat 19 de maig. La tennista, de 12 anys, va superar a la final la gironina Maria Pagés per 6-2 i 6-3, completant un excel·lent torneig en el que no va cedir cap set.Aran Teixidó, del CT Lleida i membre del Grup de Tecnificació de la FCT a Lleida a les ordres del director tècnic provincial, Miquel Moreno, es va mostrar molt sòlida durant tota la final. No va acusar en cap moment la pressió de jugar la final del que és el seu primer títol en un Campionat de Catalunya.
La seva excel·lent actuació li va servir per classificar-se per al Campionat d’Espanya Aleví que es farà la primera setmana de juliol a Alacant.
Presenciant la final, celebrada a les pistes de la FCT a Cornellà, hi va ser present, entre d’altres, el president del CT Lleida, Jorge Culleré.
En categoria masculina el campió va ser Eduard Coronado, del Reial Club Tennis Barcelona.