Notícies

Aran i Ares Teixidó triomfen al Campionat d’Espanya Aleví amb el títol de campiones de dobles i el sots-campionat individual

Èxit rotund de les  jugadores del Club Tennis Lleida i del Centre de Tecnificació de la Federació Catalana de Tennis a Lleida al campionat d’Espanya disputat aquesta passada setmana a les instal·lacions de l’Sportclub d’Alacant.

La jornada del dissabte fou històrica. Pel matí l’Aran Teixidó en una excel·lent semifinal s’imposava a la jugadora local Tea Pavlicic cap de sèrie num 1 del campionat per un contundent 61 64, això li donava dret a disputar la gran final del diumenge.

No acabava aquí les satisfaccions, ja que en la jornada de tarda les dues bessones, Aran i Ares Teixidó aconseguien després de molts anys un campionat d’Espanya pel tennis lleidatà. Aconseguien imposar-se a les jugadores de l’Sport club Pavlicic i Garceran per 61 64.

Campiones d’Espanya de dobles

La final del diumenge s’esperava amb molta expectació a les pistes alacantines, l’Aran s’havia d’enfrontar al jugadora local Irene Garcerán, cap de sèrie número 5 i guanyadora a les semifinals davant Mayorova, una de les favorites.

L’Ares començà molt bé el partit avançant-se per 2-0, no va ser suficient per endur-se el primer set, el joc agressiu de Garceran s’imposava per 63. L’inici del segon set fou semblant 3-0 per l’Aran, ara si, aquesta avantatja li permetia tancar el segon set per 64.

La igualtat fou la característica del tercer set, petits detalls van donar el triomf a la jugadora local. Hi va haver un moment decisiu amb 3-2 i avantatja de l’Aran, una restada guanyadora es va escapar per centímetres; d’un possible 4-2 per l’Aran es va passar al 3-3. D’aquí al final, igualtat màxima però els jocs queien del costat de l’alacantina fins al 63 final.

Cal destacar en tot moment l’actitud de l’Aran durant la final , lluitadora en cada punt i acceptant la derrota de forma esportiva, fet que se li va reconèixer per part de l’organització en acabar el partit.

L’Aran va tenir que sobreposar-se al fet que jugava contra una jugadora del club organitzador i que tenia el recolzament d’un numero important de seguidors , l’Aran va estar acompanyada per tota la seva família i per la delegació del Club Tennis Lleida encapçalada pel president, Jorge Culleré, acompanyat pel director esportiu Ramon Melé.

Aran i Ares Teixidó triomfen al Campionat d’Espanya Aleví amb el títol de campiones de dobles i el sots-campionat individual

clicar per ampliar

Share