Notícies

Antoni Cuadrada nomenat Director General de la Federació Catalana de Tennis

Antoni Cuadrada ha estat presentat oficialment com a Director General de la Federació Catalana de Tennis després que la Junta Directiva el nomenés dilluns 7 de gener.

Cuadrada ha estat fins al seu nomenament vicepresident econòmic de la Federació Catalana de Tennis i és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona.

“Fins ara he estat vicepresident econòmic i conec el funcionament de la Federació. La meva experiència ha estat adreçada al món empresarial, principalment en l’activitat financera”, explica Cuadrada en la seva presentació.

La seva experiència en el món empresarial es complementa amb la seva vinculació amb el tennis català, “He estat president d’un club català durant dues legislatures i he viscut el funcionament dels clubs i les seves problemàtiques de prop” afegeix Cuadrada.

El President de la Federació, Joan Navarro, va manifestar la vàlua de Cuadrada i el seu recolzament en el seu nou rol al front de la Federació, “Antoni és l’alternativa per dirigir la Federació Catalana de Tennis, haver estat vicepresident econòmic li ha permès conèixer la realitat en la que ens trobem, a més de participar molt directament en processos com la negociació de l’operació financera, materialitzada el passat mes de novembre que ha garantit la viabilitat de la Federació”, explica el President.

El nou Director General exerceix les seves funcions des de la seva presentació oficial i va dirigir el seu missatge a la família del tennis català “Inicio aquesta etapa amb molta il·lusió i espero comptar amb el suport dels clubs catalans per treballar tots plegats en una mateixa direcció”, va remarcar Cuadrada en la seva exposició.

La nova direcció de la Federació tindrà el repte de coordinar les polítiques necessàries per tal de que el tennis català torni a ser un referent a nivell estatal.

Share