Anna Domingo i Oriol Bergadà del CT Tarragona campions provincials benjamins

Les finals dels campionats provincials benjamins jugats a les pistes de la UDT Torredembarra durant el cap de setmana passat han suposat nous èxits pels joves jugadors del Club Tennis Tarragona.En la final de la categoria individual femenina Anna Domingo s’ha proclamat campiona provincial en guanyar per 6/1 i 6/1 a Olga Aliagas, del Reus Monterols, mentre que en la final masculina Oriol Bergadà ha obtingut el sotscampionat en perdre en la final per 6/7 i 2/6 davant de Mario Ruz, del Reus Monterols.

El propi Bergadà, fent parella amb Jordi Garcia (Reus Monterols), es va refer en la final del campionat provincial de dobles masculins, en aixecar tots dos el títol davant dels seus companys del Club Tennis Tarragona Marcos Berenguer i Arjun Rodriguez, als quals es van imposar per 6/3 i 6/4.

També aquest cap de setmana els joves jugadors del club tarragoní han près part a les finals del torneig del Club Tennis Valls pertanyents al Circuit Head, on han aconseguit destacats resultats. Per un costat Anna Daniel es va imposar en la final de l’infantil femení per 7/6 i 6/0 a Esther Vallès (CN Calafell), mentre que Georgy Tpschvili es endur el títol en la final aleví masculí quadre 2 a Arnau Pallàs, també del Tennis Tarragona, per 6/1 i 6/0.

Per la seva banda Oriol Bergadà va perdre en la final de la categoria benjamí contra Pol del Castillo, del CT Barà, per 2/6 i 3/6.