Notícies

Andrea Lázaro es proclama Campiona d’Espanya Júnior a Gijón

L’Andrea Lázaro del CT Barcino es proclama amb el títol de Campiona d’Espanya Júnior a la 70ª edició del campionat sub’18 disputat a les instal·lacions del Real Grupo de Cultura Covadonga, a Gijón, on aquest diumenge ha superat en la seva respectiva final a la malaguenya Paula Gutiérrez Pérez per un 6-0 i 6-2.

El triomf de l’Andrea Lázaro, que venia de conquistar el seu primer títol professional en el Torneig ITF de Torrent, trencava els pronòstics en les semifinals al derrotar a la gran favorita, la castellonense Sara Sorribes, campiona el passat any dels títols júnior i cadet amb tot just 14 anys.

En dobles, Andrea Lázaro va completar el doblet formant parella amb Míriam Rosell, RCT Barcelona 1899  amb qui va superar a la final a Paula Gutiérrez i Carla Tur per 6-3 i 6-1.

Els quarts de finals els van completar Paula Badosa, del CT Barcino, campiona d’Espanya cadet una setmana abans i Marina Guinart, del CT Sabadell.

En la prova masculina David Biosca del CT Manresa es va proclamar sots campió al perdre davant David Pérez per 6-4 i 6-2. Biosca va superar a semifinals a David Jordà,  del CT Tarragona, sots campió de la última edició, en un igualat 4-6, 7-6 i 6-3.

Share