Notícies

Andrea Lázaro arriba a la seva primera final del circuit mundial júnior a Portugal

 La jugadora del CT Barcino Andrea Lázaro, 42 del rànquing nacional, ha assolit la seva primera final en el circuit mundial ITF Júnior a Portugal, on ha estat derrotada a la final del torneig de Vila do Conde, per la russa Olga Doroshina, segona favorita, per 6-3 i 7-6 (6).

Lázaro compta en el seu palmarès amb un sol èxit internacional aconseguit el 2009, en el torneig cadet de Torelló, a Barcelona. Aquesta temporada, havia estat quart finalista en els tornejos internacionals ITF Júnior de Villena, després de superar la fase prèvia, i Budapest, a més de revalidar el títol de Catalunya Júnior, i arribar a la segona ronda en el torneig ITF de Sta.Coloma de Farners, després superar la fase prèvia.

A Portugal, la catalana accedia a la seva primera final sub 18 superant a la malaguenya Paula Gutiérrez Pérez per 7-6 (5) i 6-2. Així mateix, s’alçava amb la victòria de dobles formant parella amb la jugadora del RCT Barcelona, Miriam Rossell, 35 del rànquing nacional,després de superar a l’asturiana Olaya Garrido i la russa Aleksandra Zenkova, per 7-6 (4) i 6-2.

Andrea Lázaro i Miriam Rosell

Share