Álvaro López i Ariadna Martí Campions de Catalunya junior 2013

Durant la setmana de l’11 al 17 de febrer s’ha disputat a les instal·lacions de la FCT a Cornellà, el Campionat de Catalunya Junior individual.

Álvaro López i Ariadna Martí es varen proclamar campions al vèncer en la final a Marc Collado i Alexandra Kazanova respectivament.

L’últim enfrontament del quadre masculí, va ser digna d’una final, doncs ambdós jugadors varen demostrar el seu gran nivell de joc, i el públic assistent va poder gaudir de l’alt nivell de tennis mostrat. Finalment, i després d’un emocionant segon set, l’Álvaro López es va proclamar vencedor per 6/1 7/6. El jove jugador del CT Barcino, és encara cadet, cosa que demostra les facultats que té per aquest esport.

Pel que fa la quadre femení, l’Ariadna Martí va ser la justa vencedora després de demostrar durant tota la setmana una solidesa i un convenciment molt grans, i que li han permès guanyar el torneig havent perdut tan sols 1 set en tota la setmana. La final, es va decidir per la via ràpida vencent per 6/1 6/1.

Ha estat un torneig realment interessant tant per la participació, com per el nivell. Els quadres masculí i femení han tingut enfrontaments d’alt nivell des de la primera jornada fins la última, i molts dels jugadors/es que han fet un gran resultat, l’any vinent encara podran disputar aquest torneig, perquè són bastant joves, demostrant que les noves generacions de tennistes catalans i catalanes tenen un nivell bo.