Alvaro López, campió infantil del NIKE Júnior d’Alacant

El tennista català del CT Barcino, Alvaro López, va guanyar la prova infantil del torneig NIKE Junior disputat a les pistes del CA Montemar d’Alacant.

López, quart cap de sèrie de la competició, es va imposar a la final al tercer favorit, el valencià Jorge López, del CD Peñacañada, per 4/6, 6/2 i 6/3.

A les semifinals, el nostre jugador va derrotar al primer cap de sèrie, el també valencià Bernabé Zapata, que va haver d’abandonar quan perdia per un clar marcador de 6/1 i 3/0, mentre que el seu rival a la final es desfeia del segon favorit, el també valencià Carlos Taberner, del CT Las Vegas, per 7/5 i 6/2.

En la prova infantil femenina, les millors representants del tennis català van ser  les germanes Laia i Alba Conejero, del CST Cunit i la tennista del CT Manresa, Magda Aubets, que van caure a vuitens de final.

En categoria aleví masculí, el millor va ser el jugador del CT Barcino, Daniel Del Val, que va perdre a vuitens de final mentre que en nenes, la representant del CT Tarragona, Marina Bassols, va perdre a quarts de final davant la segona favorita i finalment campiona,  la tennista del CT Valencia, Carla Pons.

Alvaro López, campió infantil del NIKE Júnior d'Alacant 2011.