Notícies

Aliona Bolsova i Leonel Videla, nous mestres del Tennis Gironí 2012

El Masters del Circuit Gironí d’Oberts 2012, organitzats el cap de setmana del 13 i 14 d’abril a les instal·lacions del Club Tennis Llafranc va coronar a Aliona Bolsova i Leonel Videla com a  nous mestres del Tennis Gironí 2012.

El Circuit Gironí d’Oberts 2012 es va composar d’onze tornejos masculins i 8 femenins, disputats en 15 clubs gironins, aplegant més 180 jugadors i 60 jugadores, vinguts de 20 clubs gironins i uns 20 de fora de Girona, destacant la visita a terres gironines de més d’un centenar de jugadors de fora de Girona, la qual cosa creiem que és un gran èxit ja que els tornejos gironins segueixen essent un bon reclam pels jugadors catalans i fins i tot de fora de Catalunya.

Els 8 classificats masculins que varen participar varen ser Ignasi VILLACAMPA, Jaume SANTÓ, Jeremías LIMA, Leonel VIDELA, Nacho GONGORA, Josep SAURINA, Nico LLUCH i Gerard GALLEGO. Els 2 darrers varen substituir les absències de Jordi BORRISSER i Jordi MASSALLÉ i la lesió d’en Marc ISERN.

Els quarts de final disputats el dissabte matí varen portar-nos unes semifinals de gran nivell: Jeremías LIMA (1)/Jaume SANTÓ: 4-6/6-1/8-10 i Ignasi VILLACAMPA (2)/Leonel VIDELA: 3-6/6-7(5). Cal destacar el segon set de la semifinal VILLACAMPA-VIDELA que era la revenja de la final del passat Masters al CTD’ARO el desembre passat, on l’Ignasi guanyava 5-1 i després de guanyar 6-5, 3-0, 4-3 i 5-4 al tie break, va acabar amb 7-5 per en Leonel, demostrant una vegada més que al nostre esport no s’hi val a fer pronòstics…

La final va proclamar Leonel VIDELA com a nou mestre del tennis gironí, aconseguint retenir així el títol de la passada edició.

Les 8 classificades femenines varen ser: Aliona BOLSOVA, Alexandra KAZANOVA, Judit VIVES, Yanni GENESSE, Júlia GUTIERREZ, Marina BUSQUETS, Paula GARRIGA i Helena JANSEN. Les 3 darreres varen substituir Gemma VALLS i Sara BURINATO per absència i Mariona JUNYER per lesió.

Els quarts de final disputats el dissabte matí varen convertir les semifinals en un doble enfrontament entre les 2 jugadores del TOPTEN TC i les 2 representants no gironines: Aliona BOLSOVA (1)/Paula GARRIGA: 6-0/6-1 i Judit VIVES (2)/Alexandra KAZANOVA: 6-1/6-3.

Les 2 jugadores del TOPTEN TC varen aconseguir dues victòries força còmodes amb al qual cosa la final ja estava preparada: Aliona BOLSOVA/Alexandra KAZANOVA.

Si al quadre masculí, els 2 millors partits es varen veure a semifinals, al femení sense cap dubte la final va ser el gran partit. Durant més de 2 hores i mitja, l’Alexandra KAZANOVA va fer lluitar a la seva companya de club i entrenaments, Aliona BOLSOVA per acabar cedint per 7-6/6-4.

L’Aliona va voler agrair el suport del públic del club ja que els seus orígens tennístics corresponen al CTLLAFRANC dient que sempre el consideraria el seu club.

D’aquesta manera l’Aliona BOLSOVA s’ha convertit en la nova mestra del Tennis Gironí. Felicitacions !!!

La Delegació Gironina de Tennis vol apostar per reforçar les proves del Circuit Gironí d’Oberts 2013 per així poder celebrar la propera primavera la 35ª edició amb tanta o més qualitat que la que hem tingut en aquesta 34ª al CTLLAFRANC.

Share