Notícies

Aliona Bolsova, campiona sub-16 a Chambon-sur-Lignon (França)

La tennista moldava del Topten TC, Aliona Bolsova, es va proclamar campiona de la prova de categoria 2 del Tennis Europe Júnior Tour que es va celebrar a la localitat francesa de Chambon-sur-Lignon.

Bolsova, que resideix a Palafrugell, va fer honor a la seva condició de màxima favorita i va derrotar a la final a la francesa Lucie Wargnier per 3/6, 6/3 i 6/3. Per arribar a la final, Bolsova s’havia desfet de les també  franceses Renson-Miquel i Helbringer en les dues primeres rondes. A quarts de final va vèncer a la suïssa Elisa Elhadj, setena cap de sèrie i a les semifinals es va imposar per 6/2, 3/6 i 6/2 a la francesa Lena Pacholski.

Per rematar la feina, Bolsova, fent parella amb la tennista del CT Barcino, Paula Badosa, amb la que habitualment s’entrena a les pistes del Topten, va guanyar el títol de dobles, en derrotar per un doble 6/3 a la parella formada per la russa Lyukshinova i l’espanyola Ana Roman. En el quadre individual, Badosa havia caigut en sona ronda en perdre per amb la francesa Pacholski per 6/3 i 6/4.

Altres dos catalanes participants van caure en primera ronda: Carla Garcia Paez, del Topten TC, que va entrar com a Lucky Looser i la tennista del CE Hispano Francés, Sonia Madroñal.

En el quadre masculí, l’unic català que va entrar al quadre final va ser el tennista del CT Barcino, Alvaro López-San Martin, que va perdre en primera ronda.

La resta de participants catalans no van poder superar la fase prèvia.

Aliona Bolsova, del Topten TC, campiona a Chambon-sur-Lignon

Share