Notícies

Alex Padró i Laura Guberna guanyen el Campionat de Catalunya Aleví

Padró, màxim favorit al títol, compleix els pronòstics i s’emporta el trofeu després de derrotar en la final a Alvar Solà en dos sets (6/0, 6/2), mentre que Guberna s’endu la victòria en guanyar a Martina Cortal en tres sets (4/6, 6/0, 6/0).

Alex Padró i Laura Guberna es van convertir el passat dissabte, a les instal·lacions del CIT Cornellà, en els nous campions del Campionat de Catalunya Aleví, Trofeu Joan Torné i Reverter “In Memorian”.

En la competició masculina, Padró (CT Barcino), va demostrar la seva condició de cap de sèrie número 1 derrotant en la final a Alvar Solà (CT Cabrils i cap de sèrie número 3) de forma contundent en dos sets (6/0, 6/2). Padró, que arribava a la final sense haver cedit un sol set en tota la competició, va corroborar el domini mostrat durant tota la setmana sobre la resta de jugadors i no va donar cap opció al seu rival.

En la categoria femenina, Guberna (CE Laietà i cap de sèries número 2), s’emportava el títol després de superar en la final a la gran favorita del torneig, Martina Cortal (CT Barcino), en tres sets (4/6, 6/0, 6/0). El partit es presentava d’allò més atractiu després que ambdues jugadores arribessin al duel decisiu sense haver cedit un sol parcial en les rondes prèvies. Ja en la final, Guberna tot i perdre el primer set de l’enfrontament, aconseguia capgirar de manera fulminant el partit per acabar enduent-se els dos sets següents i endur-se així el títol.

En els quadres de dobles, la parella formada per Hugo Abril i Xavier Sardà (ambdós del CT Barcino), es va endur el títol de la competició masculina després de superar en la final a la dupla composta per Josep Freixas (CT Reus Monterols) i Iñigo Vilacampa (CT Tarragona) en dos sets (6/2, 7/5). En el torneig femení, Laura Guberna repetia èxit amb la seva parella Taisia Yakunina (ambdues del CE Laietà), en aconseguir el trofeu de dobles derrotant a la parella formada per Olivia Alcalà (CT Cabrils) i Laia Girbau (RC de Polo), en dos sets (6/3, 6/0). Finalment en la competició mixta, el títol seria per Jordina Cegarra (CT Barcino) i Noah Regàs (CT Girona), que superaven en la final als germans Mar i Xavier Sardà Martí (CT Barcino), en una ajustada final resolta al súper tie-break (6/7(8), 6/1, 10-7).

Share