Notícies

Alex Corretja, seleccionador espanyol de Copa Davis

Jose Luis Escañuela, President de la RFET, ha presidit avui la presentació oficial d’Alex Corretja com a nou seleccionador espanyol de Copa Davis que s’ha dut a terme a l’estadi Olímpic de Montjuic a Barcelona.

L’extennista barceloní ha signat contracte per a dues temporades en las que tindrà la complicada tasca de mantenir l’altissim nivell aconseguit per l’equip espanyol en els darreres temps.

Corretja debutarà en el seu càrrec enfrontant-se en primera ronda de la competició a l’equip de Kazajstán del 10 al 12 del proper mes de febrer a Oviedo.

Un emocionat Alex ha agraït al president de la RFET, Jose Luis Escañuela y al Coordinador de les Seleccion Espanyoles Mapfre, Albert Costa, haver-li ofert l’oportunitat d’afrontar un repte complicat però al mateix temps il·lusionant per una persona que ha aconseguit tantes coses en el món del tennis.

Corretja ha manifestat que l’equip sempre ha d’estar pel damunt de les individualitats i s’ha mostrat disposat a parlar amb tots els tennistes espanyols per conèixer de primera mà els seu plans i la seva disponibilitat actual o futura.

Cal recordar que abans d’abandonar la pràctica activa del tennis, Corretja havia format part de l’equip que va guanyar la primera Copa Davis a Barcelona l’any 2000, a més d’haver-se convertit en el segon tennista espanyol en guanya el Masters, d’haver disputat dues finals de Roland Garrós, d’aconseguir la medalla de bronze de doble als JJOO de Sydney  i d’haver arribat al lloc nº 2 de la classificació de l’ATP.

Desprès d’haver abandonat el tennis actiu, el carismàtic tennista barceloní del CT de La Salut, va efectuar tasques de comentarista a TVE i d’entrenador del tennista escocès Andy Murray.

Alex Corretja, nou Seleccionador espanyol de Copa Davis.

Share