Notícies

Alex Corretja al CT MONTORNÈS amb motiu del seu 15è aniversari

El CT Montornès ha organitzat aquest cap de setmana un acte de celebració amb motiu del seu 15è aniversari que s’ha caracteritzat per tot un campionat de promoció adreçat als més petits, la participació d’Alex Corretja i l’acte institucional de lliurament de plaques.

El tret de sortida es va produir dissabte amb l’inici del campionat que va aplegar a uns 90 nens i nenes d’entre 5 a 13 anys i que va continuar diumenge amb la celebració de les finals i el posterior piloteig, durant tota una hora, amb Alex Corretja.

Un cop finalitzada la jornada esportiva el Teatre de Montornès va acollir l’acte institucional de lliurament de plaques presidit pel president del CT Montornès, l’alcalde de Montornès, el president de la FCT i el regidor d’esports de Montornès. Es van lliurar plaques de reconeixement als 12 socis fundadors, al club i a la Federació Catalana de Tennis.

Cal destacar la col·laboració de les marques Henkel Ibérica, Restaurante Can Cirili i Materiales de la Construcción Vicente Salazar.

Share