Alejandro Serret i Laura López Campions de Catalunya Sots-13

El Club Tennis Reus Monterols va ser la seu, la setmana passada,  del Campionat de Catalunya sots-13.

El torneig es va disputar del 24 al 30 de Juny amb un gran èxit de participació, i amb una organització i col·laboració per part dels responsables del club excel·lents.

En el quadre masculí es varen complir els pronòstics amb la victòria del gran favorit per guanyar el torneig, Alejandro Serret, qui va vèncer en la final a Antonio Muñiz per 64 60.

El jugador del CT Lleida, no va donar opció al seu rival del RCT Barcelona, i va imposar la seva força en tot moment, culminant d’aquesta manera una setmana de molt bon nivell de tennis, en la que no va cedir ni un sol set en tot el torneig.

Pel que fa al quadre femení, la 4ª favorita del torneig Laura Lopez del Sanchez-Casal, es va imposar a la final a la 3ª favorita Mariona Pérez del CT Tarragona en un ajustat partit per 64 75. Ambdues finalistes varen demostrar un gran nivell, i els detalls varen decantar la final en favor de la Laura, quedant palès però, que el tennis femení català té jugadores amb molt potencial futur.

Els aproximadament 120 participants en total, varen demostrar que el tennis català gaudeix de joves promeses, i cal entre tots seguir amb el bon treball fet en els clubs i acadèmies per seguir augmentant el nivell dels nostres jugadors i jugadores.

També es va dur a terme la prova de dobles masculí, on els jugadors Xavier Llarden i Pau Pujades es varen imposar en la final a César Carrillo i Albert Casas en una bona final per 63 64.

Moltes Felicitats a tots els vencedors i us encoratgem a seguir treballant i esforçant-vos per tal que pugueu aconseguir complir els vostres somnis.