Notícies

Alejandro Serret guanya el Campionat de Catalunya Sub-11

Alejandro Serret, jugador del Club Tennis Lleida, es va proclamar recentment campió de Catalunya Sub-11 exhibint un bon nivell de joc i ratificant la seva bona progressió.

Després d’una setmana d’intensa competició a les pistes del CT Lleida on es van reunir els millors jugadors i jugadores catalans de la categoria, Serret es va desfer-se a la final de Pol de Santiago per un clar 6-1 i 6-0. De Santiago no va tenir cap opció d’entrar en el partit a causa de la intensitat que va imposar Serret des del principi del partit.

Per arribar a la final, Serret havia derrotat per un doble 6-0 el jugador del CN Sant Cugat, Lluis Porcar mentre que De Santiago havia eliminat en la penúltima ronda el setè favorit, Aleix Molas, del CT Tarragona per 6-1 i 7-6 (3).

Cal destacar que tot i el gran nivell de joc que es va poder veure a les pistes del Club Tennis Lleida, Serret només va perdre quatre jocs en tot el torneig, demostrant una gran superioritat respecte els altres jugadors.

La seva constància i ritme de joc el van conduir al títol, aconseguint un merescut premi pel treball constant del dia a dia.

Alejandro Serret

Alejandro Serret

Share