Notícies

Alejandro Serret, el nou campió de Catalunya Aleví

Alejandro Serret (CT Lleida) va ser el gran protagonista del Campionat de Catalunya Aleví – Trofeu Joan Torné i Reverter “In Memoriam”, ja que es va proclamar campió individual i, també en categoria mixta, fent parella amb Ares Teixidó, també del CT Lleida. A la prova de dobles masculí, Serret es va quedar a les portes del títol en perdre a la final.

Serret va fer-se amb el títol en superar a la final Antonio Muñiz per un doble 6-2, en un partit on Serret va dominar en tot moment el joc sobre les pistes del CIT de Cornellà. A semifinals havia superat Eduard Coronado per 6-2 i 6-0.

Després d’aquest doble títol, Serret, que l’any passat també va ser campió de Catalunya del seu any, ja començarà a preparar el Campionat d’Espanya Aleví. En aquest campionat, també l’acompanyarà Ares Teixidó, que es va guanyar la classificació en arribar a quarts de final després de superar Maria Pagès per un ajustat 6-4, 4-6 i 6-2. A quarts de final va perdre amb la cap de sèrie número 1, Laura López, per 6-4  i 6-1.

Altres jugadors lleidatans al torneig van ser Marc Pascual (CN Lleida) i Llorenç Lladonosa (CT Balaguer), que van perdre als vuitens de final, a un pas de classificar-se pel campionat d’Espanya, amb Alejandro Serret (7-5 i 6-2) i amb Eduard Coronado (6-0 i 7-5), respectivament. Gerard Villanueva (CN Lleida), que va perdre a segona ronda, i Pau Isern (Sicoris club),  Joan Dalmau i Eric Oliva (el dos del CT Urgell), que ho van fer a primera.

Alejandro Serret i Ares Teixidó es van proclamar campions de Catalunya en prova mixta en superar a la final Jordi Busquets i Carla Girbau per un més que ajustat 4-6, 7-6 i 10-7 en el súper tiebreak definitiu.

Pel que fa a la prova de dobles masculí, Serret es va quedar a les portes del títol. En aquest cas, la seva parella de dobles era Sergi Roviralta. A la final es van trobar amb Nil Giraldez i Albert Casas que es van aixecar amb el títol després de guanyar per 4-6, 6-3 i 12-10 al súper tiebreak.

Per la seva banda, la parella formada per Marc Pascual i Ricard Rubio, del CN Lleida, van arribar a les semifinals de dobles, on van perdre contra Serret i Roviralta per 7-6, 3-6 i 10-8. Per arribar a les semifinals havien superat ,prèviament P. Sánchez i J. Masferrer per 6-3 i 6-4 i a J. Ploms i B. Miralles per 6-7, 6-4 i 10-6.

L’altra parella representant del CN Lleida al campionat varen ser G. Villanueva i J. Rouillon, que van perdre contra Hernández i Edwards per 6-3 i 6-3. En la modalitat individual, Villanueva va guanyar a Flores per 6-1 i 6-2, però va perdre en segona ronda contra el cap de sèrie número onze, Vega, en tres sets, mentre que Marc Pascual va guanyar A. Fernández-Rajal per 6-3 i 6-1 va per perdre als vuitens de final contra el favorit i guanyador del torneig, Serret, per 7-5 i 6-2.

Alejandro Serret, el nou campió de Catalunya Aleví

Share