Notícies

Alejandro Serret, brillant finalista del Circuit Juvenil

Els cap de setmana del 8 i 9 de juny, Alejandro Serret es va quedar a les portes d’aixecar el títol de campió del Circuit Juvenil d’Hivern que es va jugar durant el mes de maig a Cornellà.

En les primeres rondes es va desfer amb certa claredat de jugadors com Ton Merino, Ignasi Forcano, cap de sèrie número 10, Arnau Brossa, cap de sèrie número 14. Cap d’ells va ser capaç de poder fer-li més de quatre jocs.

A semifinals, tot i perdre el primer set davant Jordi Blanchar per 6-4, el jugador del Club Tennis Lleida va tornar a imposar el seu ritme de joc, superior al del seu rival, i va acabar guanyant per un doble 6-1.

A la final, l’esperava Roger Romero, el mateix rival del Circuit Juvenil de Vall d’Hebron del mes de març. En aquella ocasió, Romero va guanyar per 6-3 i 6-2, però a la final de Cornellà, Alejandro Serret, un any menys que el seu rival, no li va posar les coses gens fàcils en un primer set que es podia decantar per qualsevol dels dos i on el tie break va donar el primer set a Romero 7-6.

Tot i perdre el primer set, Serret no va deixar de lluitar en un segon set on també va tenir les seves opcions, però que va acabar cedint per un ajustat 7-5.

Alejandro Serret, brillant finalista del Circuit Juvenil

clicar per ampliar

Share