Notícies

Alcalà i Ferrer, Campions de Catalunya alevins

Alejandra Ferrer del RCT Barcelona i Max Alcalà del CT Cabrils es van proclamar el passat 27 d’abril campions de Catalunya en categoria aleví Memorial Joan Torné i Reverter. Tots dos jugadors es van imposar en les finals disputades al CIT de Cornellà als tennistes del CT Barcino Clara de Santiago i Max Alcalà, respectivament.

En la final femenina, Alejandra Ferrer va fer un gran partit i pràcticament no va donar opcions a Clara de Santiago. La tennista del RCT Barcelona es va imposar per un doble 6-1.

En categoria masculina, Max Alcalà i David Naharro van disputar un partit molt intens i ple d’alternances en el marcador. En el primer set Alcalà va demostrar una major solidesa en el joc i es va endur el primer set per 6-3. Però Naharro no havia dit la última paraula i en la segona màniga es va reposar de la desfeta inicial i es va endur el set per 4-6. Però Naharro va acusar l’esforç en el tercer set i Max Alcalà va desplegar un gran tennis per adjudicar-se el títol de campió.

La vicepresidenta esportiva de la FCT, Sacra Morejón, conjuntament amb els pares de Joan Torné i Reverter van ser els encarregats d’entregar els guardons als campions i finalistes del torneig.

Share