Notícies

Albert Roglan Pons, campió del MARSA TENNIS EUROPE U16

Albert Roglan Pons, campió del MARSA TENNIS EUROPE U16

El tenista rapitenc de 15 anys, Albert Roglan Pons, s’ha proclamat campió en categoria individual i dobles del torneig del Circuit Europeu Sub-16 que ha tingut lloc del 7 al 15 de desembre a les instal.lacions del Marsa Sports Club de Malta. Aquesta és la primera victòria que aconsegueix el rapitenc, després de jugar tres finals del Circuit Europeu (Bucarest, Gran Canària i Porto).

Torneig complicat per la presència de molts jugadors italians, sempre aguerrits i competitius, que ho posen difícil a qualsevol jugador. Bon joc i molta solidesa per part d’Albert durant tot el torneig, que per emportar-se el títol va guanyar en primera ronda l’italià Luca Prevosto (6/2 6/3), en segona ronda es va creuar un altre jugador transalpí, Andrea Stoppini (7/5 7/5). Complicat va ser el partit de 1/4 de final amb el cap de sèrie 1, el rus Alexey Zakharov (6/3 1/6 6/3). A les semifinals es va enfrontrar amb el britànic Mohamed Abdel-Aziz (7/6 6/0), mentre que a la final no va donar opció a un jugador que fins aquell moment havia guanyat tots els partits de forma còmoda amb un gran nivell de joc, el també britànic Alexander Carlos Parker (6/3 6/3).

Cal esmentar el triomf en categoria de dobles, on formant parella amb el xipriota Menelaos Efstathiou, van derrotar a la final a la parella formada pels italians Alessandro Ingarao i Andrea Trapani, per un ajustat 5/7 6/2 10-5, resol al super tie-break.

El jugador rapitenc, que entrena a les instal.lacions del CE Amposta baix les ordres de Juando Pascual i J. R. Roca, estudia actualment 4art d’ESO al Centre de Tecnificació de les Terres de l’Ebre d’Amposta, gràcies al qual pot compaginar l’horari escolar amb els entrenaments.

 

 

 

 

 

Share