Notícies

Albert Roglan i Clàudia Hoste guanyen el Campionat de Catalunya Júnior

Albert Roglan i Clàudia Hoste es van convertir ahir diumenge, a les instal·lacions del CIT Cornellà, en els nous campions del Campionat de Catalunya Júnior.

En la competició masculina, Roglan (RCT Barcelona-1899 i cap de sèrie número 2), es va emportar la victòria en el duel entre favorits enfront Jan Pallarès (CT de la Salut i cap de sèrie número 1) en dos sets (6/1, 6/3). El partit es presentava d’allò més atractiu després que ambdós jugadors arribessin al duel decisiu sense haver cedit un sol parcial en les rondes prèvies. A l’hora de la veritat però, seria Roglan el que corroboraria la seva fantàstica setmana de competició i deixava sense cap opció al seu rival.

En la categoria femenina, Hoste (CE Laietà i cap de sèries número 2), s’emportava el títol després de superar en la final a Esther López (CT de la Salut i cap de sèrie número 6), per un doble 6/1. Hoste arribava a la cita havent cedit únicament un sol set en tot el torneig, mentre que López es plantava a la final sense perdre un parcial en tota la competició i, per tant, amb un menor desgast. En el duel decisiu però, Hoste imposaria completament el seu joc i resoldria per la via ràpida l’enfrontament, sense donar cap oportunitat a la seva oponent.

En els quadres de dobles, la parella formada pels dos finalistes del quadre masculí, Albert Roglan i Jan Pallarès, es va endur el títol de la competició masculina després de superar en la final a la dupla composta per Jordi Blanchar (CT Barcino) i Alejandro Reguant (RCT Barcelona-1899) en un intens duel resolt en el súper tie-break (4/6, 6/1, 12-10). En el torneig femení, Eva Fernández  i Jordan Ortega (ambdues del CT Els Gorchs), donaven la sorpresa i s’emportavenen el trofeu de dobles derrotant a l’altre parella revelació del torneig, formada per Berta Masdevall i Sofia San José (ambdues del CT Barcelona-Teià), en dos sets (6/2, 7/5). Finalment en la competició mixta, el títol seria per Gemma Garcia (RC de Polo) i Simón Solbas, que superaven en la final a Catalina Medici (CN Sant Cugat) i Albert Matas (CE Can Mèlich), en una en dos sets (6/2, 6/3).

Share