Albert Ramos perd la final de l’ATP Challenger de Turí

El mataroní Albert Ramos, del RCT Barcelona-1899, no va poder arrodonir la seva gran actuació a l’”Sporting Challenger 2011-Trofeo Regione Piamonte”, disputat a la localitat italiana de Turí i va perdre la final.

El català, quart favorit, va cedir en el darrer partit davant de l’argentí Carlos Berlocq, segon cap de sèrie, per 6/4 i 6/3.

Per arribar a la final, Ramos havia derrotat en primera ronda a l’italià Aessio Di Mauro per 6/1 i 6/2. A vuitens de final, el nostre jugador es va desfer del també transalpí Simone Vagnozzi per un doble 6/4 mentre que als quarts de final superava a Daniel Muñoz, per 6/2 i 6/0. En la darrera ronda, Ramos va guanyar per 6/1 i 6/3 a Alessandro Giannessi, tennista italià que havia derrotat en segona ronda al castelloní Daniel Gimeno, màxim favorit de la competició.

Malgrat no aconseguir el títol cal felicitar al jugador de l’Escola de Tennis de Mataró perquè està duent a terme una sensacional temporada com quedà demostrat pel fet que havia guanyat el Challenger de Milà ara fa dues setmanes i que havia arribat a les semifinals del Challenger de Marburg la darrera setmana.

Tot plegat, Albert Ramos ha sumat uns punts que l’han situat en el lloc 78 del rànquing de l’ATP, la seva millor classificació de tots els temps.

Albert Ramos, finalista de l'ATP Challenger de Turí.