Notícies

Albert Ramos i Lourdes Domíngez campions de Catalunya absoluts de tennis al derrotar Tommy Robredo 63 63 i Laura Pous 64 64

Punt i final al 109èCampionat de Catalunya absolut de tennis 35è Trofeu Joan Marget i Ferrer “in memoriam” que ha proclamat a Lourdes Domínguez en categoria femenina i Albert Ramos en categoria masculina, com a guanyadors del Campionat que s’ha disputat del 5 al 10 de setembre a les instal·lacions del CT Girona.

A les 11 del matí s’ha iniciat, puntualment la final femenina, que disputaven dues jugadores del RCTB 1899, Laura Pous, cap de sèrie número 2 del Campionat i Lourdes Domínguez, cap de sèrie número 1. El partit ha estat emocionant, però d’una manera inusual. Exceptuant el primer joc que ha mantingut el servei Lourdes Domínguez, la resta han estat tot trencaments i ha fet que gràcies a mantenir el seu servei, Domínguez aconseguís el primer set per 64. El segon set, Pous s’ha avançat 20, però quatre jocs seguits de Lourdes Domínguez han estat clau perquè la jugadora gallega aconseguís el partit per un global de 64 64. Domínguez, que ja havia guanyat en aquestes mateixes instal·lacions, el Torneig WTA Ciutat de Girona del 2000 va mostrar-se molt sòlida al darrera i va saber aprofitar les oportunitat per aconseguir una mínima avantatge que al final seria definitiva per sentenciar el partit en dos sets. La cap de sèrie número 1 de la Competició tancava amb triomf, la seva carrera professional en actiu

A les 12 del matí, a la pista central del CT Girona i retransmès per E3 amb senyal de TVGI s’ha disputat la final masculina que disputaven el cap de sèrie número 1 de la competició i fins el moment, campió del Torneig Albert Ramos i Tommy Robredo, cap de sèrie número 2 del torneig. A la final, encara no s’ha pogut veure un Tommy Robredo 100% i després del 3-3 en el primer set, Albert Ramos ha fet valer la seva millor condició física per trencar-li el servei a l’olotí i emportar-se la primera màniga per 63. EL segon ha estat similar al primer. Albert Ramos ha seguit amb el ritme alt de joc i després del 3-3 ha aprofitat les seves oportunitat per trencar el partit amb un break i emportar-se el partit per un total de 63 63. El bon servei del maresmenc ha estat clau pel partit, ja que Tommy Robredo no ha pogut trencar-lo en cap joc.

A la cerimònia de premis, s’ha fet un petit homenatge a Lourdes Domínguez que ha volgut retirar-se en aquesta 109 edició del Campionat de Catalunya absolut de tennis 35è Trofeu Joan Margets i Ferrer “in memoriam” on ha rebut una placa commemorativa per part de la FCT i un record de la seva victòria en el Torneig Ciutat de Girona per part de la delegació de Girona de la FCT.

La cerimònia ha finalitzat amb el llançament de pilotes signades, per part dels quatre finalistes, a tot el públic assistents, majoritàriament joves amants del tennis de les comarques gironines.

Anteriorment, en els parlaments de les autoritats, tant Marta Madrenas, Alcaldessa de Girona com Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya com Joan Navarro, President de la FCT, han volgut felicitar al CT Girona per la seva organització col·locant l’etiqueta de “molt bona” organització. Per sorpresa de tots, en el seu parlament, Joan Navarro ha anunciat que per l’any següent, degut a la celebració del Centenari del CT Girona, “el Campionat de Catalunya absolut es tornarà a fer a les instal·lacions del CT Girona”, una afirmació que va rebre l’ovació de tot el públic assistent.

Guanyadors Campionat de Catalunya de Tennis

Noticic¡a: Carles Alonso, Responsable Premsa Campionat de Catalunya Absolut

Foto: Jordi Ramos

 

Share