Notícies

Albert Ramos i Guiomar Maristany, vencedors del Campionat de Catalunya Absolut

Els dos màxims favorits compleixen els pronòstics i s’emporten el trofeu masculí i femení. Ramos supera en la final a Marc Fornell per un doble 6/3, mentre que Maristany derrota a Marina Alcaide (6/3, 6/2).

No hi va haver lloc per les sorpreses. Albert Ramos i Guiomar Maristany van fer bons els pronòstics i ahir diumenge, a les instal·lacions del CT Girona, es van convertir en els nous campions del 108è Campionat de Catalunya Absolut, 34è Trofeu Joan Margets i Ferrer ‘In Memoriam’.

En el quadre masculí, Ramos, actual número 58 de l’ATP i gran atractiu de la vigent edició del torneig, va demostrar la seva condició de favorit i es va endur el títol després de batre en la final a Marc Fornell per un doble 6/3. Ramos arribava a la cita sense cedir un sol parcial, mentre que Fornell arribava al duel amb la càrrega de necessitar els tres sets en les dues rondes prèvies de la fase final. El desgast i el bon moment de Ramos farien que el trofeu no se li escapés al principal candidat a la victòria.

En el torneig femení, Maristany tampoc desaprofitaria la seva condició de cap de sèrie número 1 del torneig i aixecava el títol després de derrotar en la final a Marina Alcaide en dos sets (6/3, 6/2). Ambdues jugadores arribaven a la cita sense cedir un sol parcial en tota la fase final, però l’experiència de Maristany en aquest tipus de partits, així com la seva ambició per completar un triplet envejable aquesta temporada –la barcelonina venia de guanyar el Campionat de Catalunya Cadet i Júnior–, farien que el títol absolut tampoc s’escapés.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share