Notícies

Albert Ramos, gran atracció del Campionat de Catalunya Absolut 2015

El barceloní, actual número 58 de l’ATP, lidera el cartell del torneig tennístic català més important de l’any, que aquesta setmana es disputa a Girona. Óscar Hernández i Guiomar Maristany, altres grans atractius.

Albert Ramos és la gran atracció de la vigent edició del Campionat de Catalunya Absolut que es disputa aquesta setmana a les instal·lacions del CT Girona. Després de la seva participació al US Open, on va ser eliminat per Stan Wawrinka en la primera ronda, l’actual número 58 de l’ATP lluitarà per endur-se el torneig català més important de l’any.

Per fer-ho, haurà de superar rivals amb experiència en el circuit professional com Óscar Hernández (48ª posició de l’ATP al 2007), Pol Toledo (millor jugador gironí) o Eduard Güell (prèvia del Trofeu Conde de Godó enguany). En el quadre femení, destaca la participació de jugadores com Guiomar Maristany (actual campiona de Catalunya Cadet i Júnior), Alba Cortina i Esther López.

El torneig iniciat el passat dilluns posarà el seu punt i final el proper diumenge 20 de setembre amb les finals femenina i masculina (aquesta última es podrà seguir pel canal Esport3 a partir de les 11:30h).

Paral·lelament al torneig, es celebraran activitats de promoció durant el cap de setmana de la fase final. Destaquen la Jornada de Mini Tennis –dissabte 19 de setembre a les 16:30h a la plaça Constitució de Girona–; i la trobada de nens de diversos clubs de Catalunya, juntament amb un sorteig de regals pels assistents –ambdues activitats el dia de les finals–.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Share