Notícies

AGM Sports patrocinador del Campionat de Catalunya Júnior serà present del 10 al 12 al CIT Cornellà oferint informació sobre l'educació, l'esport i les beques esportives en USA

La Federació Catalana de Tennis ha signat un acord de col·laboració amb AGM Sports per als pròxims dos anys, perquè tennistes catalans continuïn amb el seu desenvolupament acadèmic i esportiu en universitats americanes gràcies a les beques esportives que aquestes ofereixen.

Les dues organitzacions portaran a terme un seguit d’accions en els propers mesos per donar a conèixer les diferents opcions d’educació i esport que hi ha als Estats Units per tennistes catalans.

L’acord s’estrena amb el patrocini de AGM del Campionat de Catalunya Júnior, a celebrar del 10 al 16 de febrer a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis a Cornellà. Durant els tres primers dies del torneig , l’equip de AGM serà present oferint informació i mantenint reunions amb els esportistes i familiars que estiguin interessats en el tema, des d’un estand situat a l’entrada de les instal·lacions.

Desenes de tennistes catalans han aprofitat els avantatges del sistema universitari americà en els últims anys, un nombre que continua creixent any rere any. El tennis femení, per la gran quantitat de beques reservades a les dones, representa una increïble oportunitat per a les tennistes catalanes, ja que en molts casos les beques cobreixen totes les despeses durant 4 anys de carrera universitària als Estats Units, sempre que el nivell esportiu sigui mitjà -alt .

Sobre AGM Sports

AGM Sports ( www.agmsports.com ) ajuda a estudiants i esportistes de tot el món a continuar amb la seva educació a High Schools i universitats dels Estats Units. L’empresa treballa directament amb més de 1.500 universitats, amb desenes de High – Schools, i representant a Espanya als Nike Sports Camps (desenes de campaments d’estiu per a múltiples esports per tot Estats Units). AGM Sports ha treballat amb més de 500 esportistes i de cara al curs acadèmic 2014-15 el nombre estimat d’estudiants i esportistes amb els que treballarem serà d’uns 250 ; ajudant-los a arribar a universitats i a instituts americans, aconseguint des dels inicis de l’empresa, més de 30 milions de dòlars en beques esportives i acadèmiques per a aquests estudiants.

AGM Sports patrocina el Campionat de Catalunya Júnior i serà present durant els dies 10, 11 i 12 de febrer al CIT Cornellà , oferint informació sobre l'educació , l'esport i les beques esportives en USA

Share