Notícies

Adrián Menéndez, subcampió de l’ATP Challenger de Noumea

El tennista marbellí del RC de Polo, Adrián Menéndez, no va poder arrodonir la seva bona actuació a l’ATP Challenger de Noumea (Nova Caledonia) i va caure a la final d’aquesta competició dotada amb 75.000$.

El nostre representant, que no era cap de sèrie,  va perdre en el darrer partit davant el segon favorit, el francès Jeremy Chardy, per 6/4 i 6/3.

Menéndez va iniciar la competició desfent-se del vuitè favorit, l’italià Matteo Viola per 6/0, 6//(5) i 7/5. En segona ronda va guanyar al francès Ludovic Walter per 6/3 i 7/6(4). Ja a quarts de final,  el nostre jugador va superar al primer favorit de la competició, el nord-americà, Michael Rusell per 7/6(5) i 7/6(4). Per arribar a la final va guanyar a les semifinals al francès, Florent Serra, per 7/6(4) i 6/3.

Aquest és el segon títol d’aquesta categoria per a Menéndez, que anteriorment havia guanyat l’ATP Challenger de Pozoblanco (Còrdova)) l’any 2007.

La passada temporada, el malagueny no va guanyar cap torneig ja que va caure a les dues finals del circuit ITF Futures disputades a Còrdova i Rodez (França).

Adrián Menendez, finalista de l'ATP Challenger de Noumea.

 

Share