Notícies

Acaba el 39è Open Misericòrdia – Trofeu Julián Alonso

El passat Diumenge dia 7 de Juliol, es va disputar a les pistes del Club Tennis Canet 1971, la final del 39e Open Misericòrdia – Trofeu Julián Alonso. Amb satisfacció, creiem que hem tancat una bona edició, d’aquesta ja tradicional competició, que porta a les nostres pistes, tennis de gran nivell.

Van presidir la final, el President de la FCT Sr. Joan Navarro , el Coordinador en Matèria d’Esports de la Diputació de Barcelona Sr. Dani Laga, i el Regidor d’esports i 2on tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Canet de Mar, el Sr. Toni Romero.

A mes de les autoritats, ens van acompanyar el Soci d’honor del Club Tennis Canet 1971, el Sr. Jordi Forcano i en representació d’en Julián Alonso (absent per obligacions professionals), el seu pare i fill Julián Alonso Fuertes i Vivancos respectivament.

El Jugador del Club Esportiu Laietà Marc Collado, es va fer amb la victòria final, desprès d’un emocionant partit a 3 sets davant el jugador del Club tennis Hispano Francès Roger Perez.

Una gran final, demostració del jove talent tennístic que continua generant el nostre país, però per sobre de tot, voldríem destacar la lliçó de fair play que ambdós jugadors, han mostrat al llarg de tota la setmana i també a la final : al nostre criteri, una gran lliçó pels nostres joves jugadors del que es l’essència del tennis i el fa diferent a aquest, d’altres esports.

Enhorabona als finalistes, a la resta de participants, i us esperem a tots l’any vinent, per la 40ena edició.

Share