Notícies

A PUNT PER AL 4t OPEN MEMORIAL SANTI SILVAS!

El proper dimecres 13 de juny començarà el 4t Open Memorial Santi Silvas que tornarà a reunir a Olot els millors jugadors del món de tennis en cadira de rodes.

La Fundació Tommy Robredo organitza aquest torneig que, de categoria ITF2, aquest any tornarà a estar format per un quadre masculí, femení i els dobles.

Una de les novetats d’aquesta edició és que augmenta la dotació econòmica: aquest any es repartiran 16.500 dòlars en premis (1.500 dòlars més que l’any passat) gràcies al suport que la Fundació Tommy Robredo rep de les institucions i empreses que col·laboren en el torneig, que és d’entrada gratuïta.

Amb l’objectiu de continuar apropant el tennis en cadira de rodes a la societat i sobretot als més petits, aquest any ens visitaran 500 escolars de diferents escoles de la Garrotxa, gairebé el doble del 2011. A més de veure els partits i poder parlar amb els jugadors, els alumnes podran participar dels circuits d’esport adaptat (bàsquet, tennis, entre altres esports…, que podran practicar en cadira de rodes) en la zona infantil que s’habilitarà al costat de les pistes.

Podeu consultar la resta d’activitats previstes a la revista del torneig (penjada en la web del torneig) entre les que destaca la presentació del llibre “En Pau juga a tennis” (dimecres 13 de juny a les 16h), un taller d’elaboració de tapes a càrrec de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotx (dijous 14 de juny a les 18h), un xou de cuina amb productes del territori amb el gastrònom Pep Nogué (divendres 15 de juny a les 11h), un partit de dobles mixtos amb Tommy Robredo (dissabte 16 de juny a les 12h) i una exhibició de futbol-tennis entre Tommy Robredo i Bojan Krkic (diumenge 17 de juny a les 12h), tots els actes al Club Natació Olot.

Aquest any, i per primera vegada al centre d’Olot, s’ha programat una exhibició nocturna de tennis en cadira de rodes entre Tommy Robredo i alguns dels jugadors del torneig (dissabte 16 de juny a les 21.30h a la Plaça Major d’Olot).

Per a més informació:

www.fundaciotommyrobredo.com

Share