Notícies

S'obre el termini per afegir nous jugadors en els equips de la Lliga Comarcal d’enguany | A partir del dia 20 i fins el dia 24 a les 13 hores

A partir del proper dia 20 i fins el proper dia 24 de gener a les 13 hores s’obre el termini per afegir nous jugadors en els equips de la Lliga Comarcal d’enguany.

Tots els jugadors que s’afegeixin podran participar al Campionat a partir del dia 25 de gener, sempre que estiguin en les llistes oficials. Que com sempre es trobaran en la nostre pàgina, www.fctennis.cat. (codi: 070214)

Per afegir un jugador cal que aquest NO hagi estat inclòs als llistats de cap altre equip d’aquesta competició i que tingui la llicència en vigor pel Club que desitgi inscriure’l.

Les inscripcions de nous jugadors s’han de fer a jordi.cusco@fctennis.cat o imma.martin@fctennis.cat,  recordeu posar Incorporació Comarcal.

Així mateix, aprofitem aquesta notificació per posar en el vostre coneixement què, gràcies a que tenim els equips inscrits pel sistema d’oficina virtual, podrem oferir-vos el servei d’actualitzar la classificació dels jugadors al llarg de tota la competició.

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb nosaltres.

Atentament.

Jordi Cuscó
Àrea de Gestió de la Competiciójordi.cusco@fctennis.cat | Telf. 93 428 53 53 (ext. 2117) | Fax 93 427 99 95
Passeig de la Vall d’Hebron, 196 | 08035 Barcelona | www.fctennis.cat
Twitter  Facebook  Youtube
Share