MARIA PARÉS I NICOLAU CANAS, CAMPIONS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB 15

El Club Tennis Figueres ha acollit del 29 de juny al 5 de juliol el Campionat de Catalunya Sub 15, amb més d’un centenar d’inscrits entre les quatre proves que s’han disputat.

La campiona de l’individual femení ha estat la tennista del RC De Polo Maria Parés, que en la final es va imposar a Olívia Poinsot per 6/4 6/3. Torneig molt sòlid de la Maria, que no va cedir cap set en tot el campionat.

El campió de la prova masculina ha estat Nicolau Canas. El jugador del RCTB-1899, que partia com a primer cap de sèrie, va complir amb els pronòstics imposant-se en la final a Pol Chiesa per 6/4 6/3.

Pel que fa als dobles, Laia Pinsach i Maria Pardo van vèncer a Chloe Rius i Gina Rius per 6/3 6/1. En el dobles masculí, Nicolau Canas va repetir triomf formant dupla amb Oscar Darder. En la final, van superar a Martí Soms i Aleix Trilla per 7/5 6/1.